مدیر کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده:

کمک به ایجاد اشتغال پایدار نتیجه اجرای آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۶ کد : ۷۲۹۴۶ اخبار روابط عمومی
تعداد بازدید:۱۳۲۸
مدیر کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی بر تاثیر آموزش های مهارتی این دانشگاه در اشتغال جوانان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، مهندس محمدرضا صالح پرهیزکار با اشاره به نیازهای بخش صنعت در کشور به تربیت نیروهای ماهر و متخصص گفت: با توجه به وضعیتی که صنایع مختلف کشور در رقابت با یکدیگر دارند، چاره ای جز آموزش و تربیت نیروهای مهارتی برای بخش های متنوع صنایع وجود ندارد.

مدیر کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده افزود: آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تدوین سرفصل های درسی متناسب با نیازهای مختلف در کشور، باعث ایجاد تناسب بین رشته های دانشگاهی و نیازهای مختلف در حوزه های صنعت، کشاورزی، مدیریت و هنر شده است.

وی گفت: در واقع با ایجاد تناسب بین علم و عمل در این دانشگاه، هم بخش صنعت از تغییرات به وجود آمده منتفع می شود و هم بخش دانشگاهی در کشور می تواند از ظرفیت های موجود در صنایع برای انتقال بهتر مفاهیم استفاده کند.

صالح پرهیزکار افزود: تلاقی علم و عمل در دانشگاه جامع علمی کاربردی همان ارتباط بین صنعت و دانشگاه است که می تواند راه گشای بسیاری از مشکلات در صنایع باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نیز با تشریح وضعیت آموزش عالی در کشورهای مختلف، به تبیین وضعیت نظام آموزش عالی در کشور پرداخت و با بیان تفاوتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها در کشور گفت: پویایی موجود در تدوین سرفصل های درسی در این دانشگاه یکی از تفاوت های اساسی با سایر آموزش ها در کشور است.

دکتر علیرضا نظام آبادی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی می توان برای هر مجموعه ای متناسب با نیاز آن مجموعه سرفصل درسی جدید تدوین کرد و با استفاده از تجارب و مهارت مدرسین خبره، برای آن نیاز، نیروی انسانی ماهر آموزش داده و وارد بازار کار کند.

وی گفت: در حال حاضر در دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح های بسیاری در خصوص کاهش بیکاری در سطح کشور در دستور کار قرار دارد که می توان به طرح آباد، بحث صلاحیت حرفه ای در این دانشگاه، جذب دانشجو با تضمین اشتغال، پیگیری ارائه تسهیلات اشتغالزایی از محل تبصره 18 برنامه بودجه کشور و بحث نظارت هوشمند در مراکز آموزش علمی کاربردی اشاره کرد.

نظام آبادی افزود: راه اندازی مراکز آموزش علمی کاربردی در مناطق مختلف می تواند موجب ارتقاء مهارت ها، افزایش بهره وری، افزایش کیفیت و کاهش زمان تولید در آن مناطق شود.

مدیر توسعه سرمایه های انسانی و بهره وری صنایع غذایی ماستر فوده نیز در این نشست با تبیین شرایط کاری و تخصص نیروهای انسانی شاغل در صنایع گفت: آموزش و ارتقاء سطح مهارت کارکنان یک مجموعه باعث افزایش راندمان کاری و در نتیجه بازدهی و سود آوری بیشتر می شود.

دکتر غلامرضا عزیزی با اشاره به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در صنایع غذایی ماستر فوده افزود: در راستای احترام به سلایق و درخواست شهروندان، بالابردن سطح علمی و مهارتی کارکنان شرکت همیشه یکی از دغدغه های مسئولین بوده و با بررسی شرایط آموزشی در کشور، آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از گزینه های تاثیر گذار در این رابطه ارزیابی شده است که امیدواریم با همکاری مسئولین این دانشگاه گام های خوبی در رسیدن به اهداف بالای شرکت و ارتقاء سطح ارائه خدمات در کشور برداشته شود.

گفتنی است این جلسه به منظور راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی در شرکت ماستر فوده برگزار شد.

شرکت صنایع غذایی ماسترفوده تحت مالکیت گروه صنعتی گلرنگ در سال 1393 به بهره برداری رسیده و در حال حاضر در شهرک صنعتی نوبران شهرستان ساوه دارای چندین سایت تولیدی می باشد و تاکنون محصولات متنوعی از خانواده شیرینی و شکلات نظیر آدامس، پودرهای نوشیدنی گرم، پاستیل و کیک را با برندهای بایودنت، اکشن، رنکس، نیچردنت، دکتر بن، بینگو و بینگو پلاس تولید و روانه بازار کرده است.


نظر شما :