نشست صمیمی مسئولین دفاتر نهاد رهبری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی و دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۳ کد : ۶۰۹۱۵ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی، حجت الاسلام ملاعلی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان مرکزی با حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که در دانشگاه جامع علمی کاربردی و با حضور دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه پیام نور استان مرکزی و مسئول روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان همراه بود، درباره برنامه های پیش رو در سال جاری جهت اجرایی نمودن فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد تبیین صحبت شد.

در این جلسه همچنین پیرامون برنامه های مشترک دو دانشگاه مختص اساتید گروه معارف اسلامی گفتگو شد و در نهایت مقرر شد، جلسات گفتمان ماه با موضوع توانمند سازی اساتید گروه معارف در دستور کار دفاتر نهاد رهبری قرار گیرد.