نشست صمیمانه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با امام جمعه ساوه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در این دیدار که با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک روز معلم با توجه به عدم فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه گفت: دانشگاه با انجام آمایش سرزمینی برای بررسی دقیق رشتههای مورد نیاز از سوی جهاد دانشگاهی، آمادگی آغاز مجدد فعالیت در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه را دارد.
وی گفت: فعالیت مراکز آموزش عالی علمی کاربردی براساس نیاز جامعه و کشور صورت میگیرد و رشته های دانشگاهی نیز متناسب با نیاز جامعه به دانشجویان ارائه می شود.
مهدی رئوفی افزود: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه به دلیل کاهش جمعیت دانشجویی و درخواست موسسه مربوطه از ادامه فعالیت باز ایستاد، که در حال حاضر به دلیل درخواست مسئولان و مردم شهر ساوه، به دنبال احیاء این مرکز هستیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی بیان داشت: با توجه به جمعیت غیر ایرانی ساکن در شهر ساوه این پتانسیل برای مراکز این شهرستان وجود دارد که در حوزه بین الملل فعالیت کرده و با ارائه رشته های مورد نیاز و جدید اقدام به جذب دانشجویان غیر ایرانی نمایند.
امام جمعه ساوه نیز در این دیدار با گرامیداشت مقام معلم و استاد گفت: دشمن به خوبی استاد شهید مرتضی مطهری را شناخت و یک تفکر را نشانه گرفت چرا که استاد مطهری به تناسب نیاز جامعه قلم میزد و کتاب مینوشت، عاشقانه و عاقلانه نیاز جامعه را شناسایی میکرد و متناسب با موقعیت زمانی و مکانی و در هر مقطعی فعالیت فرهنگی میکرد.
حجت الاسلام جعفر رحیمی در ادامه با تاکید بر اینکه زمان شناسی و مکان شناسی یک اصل در حوزه برنامهریزی است، افزود: زمان شناسی و مکان شناسی در حوزه علمی از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که توسعه علمی و آموزشی جامعه منجر به توسعه پایدار خواهد شد.
وی با تاکید بر توسعه مراکز آموزش عالی در ساوه گفت: جهاددانشگاهی نهادی انقلابی و برخوردار از یک ظرفیت تاثیرگذار در حوزه علمی و فناوری است که باید از این ظرفیت که برای رفع نیازهای جامعه گام بر میدارد استفاده کرد.
امام جمعه ساوه خواستار احیاء مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه شد و افزود: باید نیازسنجی کرد و براساس عقلانیت و مطالعه دقیق رشتههای متناسب با نیاز شهر ساوه با مزیت صنعتی و کشاورزی جذب کرد.
نظر شما :