رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با فرماندار ساوه دیدار کرد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۶۰۹۱۱ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با مهدی الیاسی فرماندار ساوه دیدار و درباره مراکز آموزش علمی کاربردی این شهرستان گفتگو کرد.

در این دیدار که رئیس جهاد دانشگاه استان نیز حضور داشت، سرپرست فرمانداری ساوه گفت: ظرفیت بالای ساوه در حوزه آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در کنار مزیت صنعتی و کشاورزی آن می طلبد تا مراکز آموزش عالی در این شهرستان توسعه یابد.

مهدی الیاسی با تاکید بر اینکه افزایش سرانه فرهنگی و آموزشی موجب خواهد شد تا روح شهر کهن و تاریخی ساوه لطیف شود، افزود: باید از همه ظرفیت‌های این شهرستان ویژه استفاده کرد تا توسعه ناپایدار اتفاق نیفتد که در این صورت مجموعه استان آسیب خواهد دید.

وی بیان کرد: ساوه پاشنه آشیل استان مرکزی است و توسعه ساوه به منزله توسعه استان مرکزی به شمار می‌رود بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه این شهر استفاده کرد.

الیاسی افزود: شهرستان ساوه به دلیل پتانسیل بالایی که دارد از اولویت‌های اول مردم نظیر اشتغال خارج و به سمت اولویت‌های ثانویه نظیر زیر ساخت‌های فرهنگی عمرانی پیش رفته است و جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد در خدمت به حوزه علمی و آموزشی می‌تواند بخشی از این زیرساخت‌ها نظیر توسعه آموزش عالی را تامین کند.

وی خواستار آمایش سرزمینی برای نیازسنجی افراد جویای علم به منظور تحصیل در رشته‌های دانشگاهی شد و افزود: افزایش سرانه جمعیت این شهرستان می طلبد تا مراکز آموزش عالی توسعه یافته و متناسب با نیاز شهروندان رشته های دانشگاهی جذب شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز گفت: فعالیت جهاددانشگاهی در ساوه قدمت ۱۵ ساله دارد و در این مدت خدمات متعدد و متنوع آموزشی، تحقیقاتی، پزشکی، پژوهشی و ... به مردم این شهرستان ارائه کرده است.

علی اصغر غفاری زاده افزود: در حوزه آموزش عالی با رویکرد و انرژی جدید به دنبال احیاء مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هستیم و در کنار ارائه خدمات آموزش تخصصی کوتاه مدت فصل نوینی از خدمات آموزشی در این شهرستان رقم خواهد خورد.

وی بیان کرد: پتانسیل های ساوه ظرفیت لازم را برای ارتقاء حوزه پژوهشی به پژوهشکده را دارد به شرط آنکه با حمایت مسئولان و خیرین بتوانیم عملیات اجرایی قطعه زمینی که برای احداث ساختمان جهاددانشگاهی به این نهاد واگذار شده است را در سریعترین زمان ممکن آغاز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی بازوی اجرایی نهادها و دستگاه های اجرایی و بازوی اجرایی حوزه آموزش کشور است افزود: احیای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه که چندسالی است متوقف شده نقش بسزایی در پیشبرد اهداف آموزشی این شهرستان خواهد داشت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی نیز در این دیدار با توجه به عدم فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه طی سال گذشته بر آمادگی دانشگاه برای راه اندازی دوباره این مرکز تاکید کرد و گفت: دانشگاه با انجام آمایش سرزمینی برای بررسی دقیق رشته‌های مورد نیاز از سوی جهاد دانشگاهی، آمادگی آغاز مجدد فعالیت در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه را دارد.

وی گفت: فعالیت مراکز آموزش علمی کاربردی براساس نیاز جامعه صورت می پذیرد و رشته ها بر اساس نیاز سنجی منطقه ای تدوین می شوند.

رئوفی در پایان با توجه به ظرفیت شهر ساوه جهت جذب دانشجوی غیر ایرانی اظهار امیدواری کرد بعد از راه اندازی دوباره مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساوه، مراکز آموزش علمی کاربردی این شهرستان در حوزه بین الملل فعالیت جدی داشته باشند.

لازم به ذکر است در حال حاضر دو مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری و گروه صنعتی صفا در شهر ساوه در حال فعالیت هستند.