جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با مدیرکل بهزیستی استان مرکزی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۶۰۸۰۰ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی،‌ در راستای معرفی دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد نیاز اداره کل بهزیستی، روز شنبه دهم اردیبشهت ماه دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با مهندس محمد زیدوند مدیرکل بهزیستی استان مرکزی دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که با حضور مسئولان حراست و روابط عمومی دانشگاه و معاونین حراست، پشتیبانی و مالی اداره کل بهزیستی برگزار شد، مهدی رئوفی با اشاره به جایگاه آموزش های مهارتی دانشگاه در رفع نیاز دستگاه های اجرایی گفت: توانمند سازی نیروی انسانی در نهایت منجر به پاسخگویی بهتر و ارائه خدمات بیشتر یک سازمان به متقاضیان و جامعه هدف می شود.

وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی آمادگی دارد تا بر اساس نیاز ادارات مختلف و با توجه به پتانسیل های استان نیروهای متخصص مورد نیاز ادارات را تربیت نماید.

رئوفی گفت: چابکی دانشگاه در تدوین دوره های مهارتی مورد نظر سازمان ها پتانسیلی است که تقریبا در سایر دانشگاه ها وجود ندارد، در دانشگاه علمی کاربردی با استفاده از ظرفیت اساتید ماهر و خبره تدوین رشته های تخصصی به سرعت انجام می پذیرد و دانشگاه آمادگی دارد این خدمات را در اختیار سازمان ها قرار دهد.

مهندس محمد زیدوند نیز در این جلسه بر استفاده از نیروهای متخصص تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت موجود در دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف عالی سازمان بهزیستی در ارائه خدمات بهتر به جامعه تحت پوشش سازمان در آینده استفاده شود.