رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در پیامی فرارسیدن روز معلم و عید سعید فطر را تبریک گفت

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۰۷۹۵ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی،‌ دکتر مهدی رئوفی رئیس این دانشگاه در پیامی به مناسبت فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه، روز معلم را به معلمان و اساتید فرهیخته تبریک گفت.

متن پیام:

باسمه تعالی

معلم، پایه ریز تمدن نوین است. اگر نیروی انسانی شایسته نباشد تمدن نیست. شما جهادگرانی در میدان مبارزه با جهل و بی سوادی هستید.  «مقام معظم رهبری»

معلمی هنر است، هنر آموختن آموزه‌ها، معلمی عشق است، عشق الهی و آسمانی که پروردگار مهربان به انسان عطا نموده تا با همت بلند خویش، روشنایی شب‌های تار جهالت و نادانی شود.

هر ساله دوازدهم اردیبهشت‌ماه فرصت مغتنمی است، تا با گرامیداشت یاد و خاطره همه معلمان شهید به ویژه استاد شهید مرتضی مطهری، تلاش ها و زحمات معلمان را صمیمانه ارج نهاده و قدردان آنها باشیم.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مسلمانان در ماه مبارک رمضان از خداوند منان و همچنین آرزوی سربلندی، سلامتی و دوام توفیق برای همه مردم ایران عزیز به خصوص مدرسین و اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، پیشاپیش فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه و عید سعید فطر را حضور ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم با بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های معلمان عزیز و مدرسین گرامی بتوانیم در راستای رفع نیازهای جامعه گام های موثری برداشته و رافع مشکلات کشور باشیم.

مهدی رئوفی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی