در باغ شهادت همچنان باز است/بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به مناسبت بازگشت شهدای خان طومان

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۰ کد : ۵۱۹۹۸ اخبار روابط عمومی

بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به مناسبت بازگشت شهدای خانطومان

بسم رب الشهداء و الصدیقین

بازگشت دلاور مردان شهید خان طومان بار دیگر ایران اسلامی را آکنده از عطر و بوی شهادت کرد.

آنان که با نثار جان خود در راه دفاع از حرم آل الله بار دیگر قصه کربلا و حدیث کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا را در اذهان تداعی کردند.

آری حادثه کربلا و روز عاشورا هنوز تمام نشده و عاشقان یاری حسین علیه السلام همچنان در دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام و دفاع از حق و حقانیت از یکدیگر سبقت می گیرند.

این مکتب عشق و عقل است که مجاهد را به میانه سیلاب می کشاند تا سدی باشد برای دفاع از مردمانش.

این را آنان که فرهنگ جهاد را درک کرده اند خوب می فهمند و هرکس نفهمید به حکم قرآن صم بکم عمی فهم لا یعقلون است.

شهدای عزیز و یاران سردار رشید اسلام حاج قاسم، همزمان با ایام شهادت تنهاترین سردار آمدند تا بگویند اگر چه در دوران شما و برادر بزرگوارتان نبودیم اما مرام و مسلک شما را سرلوحه قرار داده ایم و تا آخرین قطره خون در دفاع از اسلام و مسلمین جهان سر از پا نمی شناسیم.

دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ضمن تبریک و تسلیت شهادت این شهدای والامقام حضور حضرت بقیه الله الاعظم روحی له الفداه، رهبری عظیم الشان و ملت شهید پرور ایران اسلامی به ویژه خانواده های پر افتخار آنان، علو درجات شهیدان را از خداوند بزرگ خواستار است و از خداوند منان توانایی تداوم راه سرخ آنان را مسئلت دارد.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی