رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی از نمایشگاه ارزشهای ماندگار در اراک بازدید کرد

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۷ کد : ۵۱۹۲۱ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر مهدی رئوفی رئیس این دانشگاه از نمایشگاه ارزشهای ماندگار بازدید کرد.

در حاشیه بازدید از نمایشگاه که تعدادی از مسئولین ادارات مختلف دانشگاه و برخی مسئولین فرماندهی انتظامی استان نیز حضور داشتند رئوفی با اشاره به جایگاه ارزشهای دفاع مقدس در هویت بخشی ایران اسلامی گفت: برپایی نمایشگاههایی با مضمون یادآوری خاطرات هشت سال دفاع مقدس و نشان دادن جزئیات آن سال ها کاری بسیار ارزشمند است که باید در راستای فرهنگ سازی و ایجاد هویت اسلامی در بین جوانان به آن اهمیت داد و برای آن جایگاه خاصی در برنامه ها دیده شود.

وی با اشاره به سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه مهارتی باید تمام سعی خود را با برگزاری برنامه های مختلف در افزایش مهارت های فردی و شغلی دانشجویان به کار گیرد و برپایی نمایشگاه ارزشهای ماندگار توسط دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی نمونه ای از این فعالیت است.

لازم به ذکر است به مناسبت فرارسیدن 18 مهرماه بیست و هشتمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نمایشگاه ارزشهای ماندگار در مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی برپا شده است.