همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نمایشگاه ارزشهای ماندگار در اراک برپا شد

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۵ کد : ۵۱۹۲۰ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، به مناسبت فرارسیدن بیست و هشتمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و همزمان با ایام اربعین حسینی نمایشگاه ارزشهای ماندگار در مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی برپا شده است.

در این نمایشگاه مجموعه ای تماشایی از تصاویر شهدا و تجهیزات و ادوات نظامی استفاده شده در دوران هشت سال دفاع مقدس در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته و علاقمندان می‌توانند در ساعات اداری از این نمایشگاه بازدید کنند.

لازم به ذکر است نمایشگاه برای 3 روز در محل مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان واقع در اراک، میدان امام حسین علیه السلام، شهرک بعثت فاز 2 برپا شده است.