مرکز آموزش علمی کاربردی توانبخشی اراک با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افتتاح شد

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۶ کد : ۵۱۸۰۹ اخبار روابط عمومی
با حضور محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مرکز آموزش علمی کاربردی توانبخشی اراک افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی، عصر روز چهارشنبه 9 مهرماه با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور مرکز آموزش علمی کاربردی توانبخشی اراک افتتاح شد.

ابدال مدیرعامل مرکز خیریه جامع توانبخشی شبانه روزی اراک در این مراسم که با حضور مسئولین ستادی و استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و برخی مسئولین استان برگزار شد با اشاره به جایگاه خدمت رسانی و کمک به سالمندان در جامعه گفت: ضرورت آموزش پرسنل مجموعه های خدمت رسان در ارائه خدمت به سالمندان و افراد کم توان موجب شد تا این موسسه پیگیر تاسیس مرکز آموزشی شود.

وی ادامه داد: با پشتیبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به اخذ مجوز مرکز آموزش علمی کاربردی شده ایم و امیدواریم بتوانیم افرادی متخصص برای رفاه بیشتر افراد آسیب پذیر در این مرکز تربیت نماییم.

در ادامه مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گفت: با توجه به تعطیلی مراکز آموزش علمی کاربردی دولتی و مرکز بهزیستی استان، این مرکز می تواند جایگزین مناسبی برای ارائه رشته های زیرمجموعه مدیریت و خدمات اجتماعی در استان باشد.

وی افزود: با توجه به پیر شدن میانگین سنی در استان رشته های موجود این مرکز و تدوین رشته های مرتبط با موضوع نگهداری و مراقبت از سالمندان می تواند در راستای رفع نیازهای جامعه باشد و مورد استقبال جوانان جویای کار قرار بگیرد.

محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این مراسم گفت: کشور در حال پیر شدن است  ونیاز به تربیت نیروی مددکار و مربی سالمند ضروری است.

وی افزود: مرکز جدیدالتاسیس توانبخشی اراک می تواند الگوی خوبی از ارائه رشته های مورد نیاز جامعه و به خصوص در ارتباط با این موضوع در کشور باشد.

امید در بخشی دیگر از صحبت های خود اظهار داشت: در بخش صنعت خوشبختانه در کشور مراکز قدرتمند و خوبی از لحاظ تجهیزات و امکانات و ظرفیت وجود دارد ولی متاسفانه در بخش مدیریت و خدمات اجتماعی اینگونه نیست که امیدوارم مرکز توانبخشی اراک با استفاده از پتانسیلی که در موسسه توانبخشی وجود دارد بتواند در این زمینه فعالیت خوبی از خود نشان دهد و در تربیت کاردان های متخصص در زمینه های مورد نیاز جامعه گام بردارد.

در نهایت بعد از افتتاح رسمی این مرکز رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از ظرفیت های موجود این مرکز بازدید کرد.