محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از کارگاه تولید الکل و مرکز نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک بازدید کرد

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۶ کد : ۵۱۸۰۶ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عصر روز چهارشنبه 9 مهرماه در سفر به استان مرکزی از تجهیزات و امکانات مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک بازدید کرد.

در این برنامه، علاوه بر بازدید از کارگاه تولید الکل، کارگاههای آموزشی و شرکت های مستقر در مرکز نوآوری این مرکز آموزشی بازدید شد.

امید در حاشیه این بازدید با اشاره به پتانسیل های موجود در مرکز ماشین سازی گفت: بعد از سه دوره سطح بندی مراکز آموزشی این انتظار وجود داشت که این مرکز به عنوان یکی از مراکز آموزشی سطح یک مطرح شود که متاسفانه به دلایل مختلف این اتفاق حاصل نشده است.

وی ادامه داد: امیدوارم با همت رئیس و کارکنان این مرکز و با استفاده از تجربیات همکاران واحد استانی این مرکز آموزشی به یکی از مراکز آموزشی سطح یک دانشگاه تبدیل شود.

امید در ادامه اظهار داشت: مراکزی که دارای عنوان سطح یک شوند از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد که یکی از این امکانات جذب دانشجوی خارجی می باشد و با توجه به فضای آموزشی خوب و ظرفیت موجود، این مرکز می تواند در این راه موفق شود.

لازم به ذکر است در این بازدید از کارمند، مدرس و دانشجویان نمونه مرکز آموزشی تقدیر به عمل آمد.