تحصیل رایگان قهرمانان ورزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۵ کد : ۴۶۴۳۵ اخبار روابط عمومی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور از تحصیل رایگان قهرمانان ورزشی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، احمدرضا پیش بین در سفر یک روزه خود به استان مرکزی از تحصیل رایگان قهرمانان و نخبگان ورزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: در صورت جذب دانشجویان در رشته های ورزشی مرتبط با رشته خود می توانند به صورت رایگان تحصیل کنند و اگر در رشته ای غیر از رشته خود به تحصیل ادامه دهند می توانند از تخفیف 30 درصدی در پرداخت شهریه خود بهره مند شوند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در برنامه یک روزه خود در استان مرکزی ضمن حضور در سی و پنجمین گردهمایی رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان، نشست خبری با اصحاب رسانه، شرکت در جلسه هماهنگی کمیته های برگزاری اولین المپیاد مهارتی در دانشگاه، رونمایی از اولین ساعت آفتابی مراکز علمی کاربری کشور، افتتاح مرکز علمی کاربردی مجتمع امیرکبیر با خانواده شهید علی اکبر معصومی نژاد نیز دیدار نمود.