دیدار معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با خانواده شهید علی اکبر معصومی نژاد

۰۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰ کد : ۴۶۴۳۴ اخبار روابط عمومی
معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با خانواده شهید علی اکبر معصومی نژاد یکی از دانش آموختگان شهید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، دکتر سیداحمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهیدان در آیات و روایات مختلف و وظیفه مسئولین در دیدار با خانواده معزز شهدا گفت: مسئولین باید در برنامه های مختلف و به مناسبتهای گوناگون با خانواده معزز شاهد و ایثارگر دیدار کنند و از نزدیک با روحیات شهدای ایران اسلامی آشنا شوند و از آنها الگو بگیرند.
وی افزود: افتخار می کنیم که به دیدار خانواده شهیدی آمده ایم که از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است.
پیش بین در این دیدار که با حضور دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، دکتر نصیری معاون هماهنگی و پاسخگویی حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه و
مهندس دارابی مدیر کل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد اضهار کرد: امیدواریم بتوانیم با تلاش و همت ذره ای از رشادت های این عزیزان را با زنده نگهداشتن یاد و خاطره این عزیزان جبران کنیم و در مسیر ایشان گام برداریم و پاسدار خون شهدا باشیم.
وی ادامه داد: همچنان که در آیات قرآن مجید اشاره شده است شهدا زنده اند و نزد پروردگار روزی دارند و آرزو میکنیم که مورد شفاعت آنها قرار بگیریم.
مهدی رئوفی نیز در این دیداربا اشاره به برنامه هایی که در دانشگاه در راستای پاسداشت خون شهیدان انجام پذیرفته گفت: تجلیل و بزرگداشت خانواده های شهدا و ایثارگران عزیز در استان مرکزی یکی از برنامه هایی است که در مناسبت های مختلف انجام می پذیرد و به عنوان یک وظیفه اساسی در برنامه ریزی ها فرهنگی به آن می پردازیم.
حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نیز با اشاره به برنامه های پیش روی دانشگاه گفت: امیدواریم برنامه های حمایتی دانشگاه از خانواده های معزز شهدا و ایثارگر و دانشجویان شاهد و ایثارگر بیشتر از پیش شود و با حمایت مسئولین بتوانیم برنامه ریزی منسجم تری در این خصوص انجام دهیم.
لازم به ذکر است در این دیدار که در فضایی گرم و صمیمانه در کنار همسر و دو فرزند شهید معصومی نژاد صورت پذیرفت، همسر بزرگوار این شهید والامقام به بیان ویژگی ها و خصوصیات رفتاری شهید پرداخت و برخی خاطرات ایشان را بازگو نمود.
در نهایت با اهدای لوح از این خانواده معزز تجلیل به عمل آمد.