با حضور احمدرضا پیش بین مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر افتتاح شد

۰۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۱ کد : ۴۶۴۳۲ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، همزمان با آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر با حضور دکتر پیش بین معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی افتتاح شد.
در این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه، رؤسا و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان و برخی از مسئولین استان برگزار شد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به آموزش های مهارتی دانشگاه گفت: راه اندازی مراکز جدید در دانشگاه در راستای افزایش کیفیت در آموزش ها صورت می پذیرد تا بتوانیم با تدوین رشته های جدید مورد نیاز جامعه از مشکلات ناشی از بیکاری در جامعه بکاهیم.
مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: امیدواریم با افتتاح این مرکز، بتوانیم علاوه بر جذب دانشجویان بین المللی در رشته های زیر گروه صنعت در گروه آموزشی فرهنگ و هنر نیز وارد شویم.
وی مجموعه امیرکبیر را دارای پتانسیل خوبی در جذب گردشگر در استان عنوان کرد و آموزش های مهارتی دانشگاه را مکمل این موضوع دانست.
شریفی مدیرعامل مجتمع سیاحتی تفریحی و سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هم با اشاره به توانمندی های مجموعه ابراز امیدواری کرد با تربیت دانش آموختگان توانمند در رشته های مرتبط با گردشگری در آینده نزدیک شاهد رشد چشمگیر در معرفی جاذبه های استان و بازدید از این جاذبه ها باشیم.
لازم به ذکر این مرکز در پذیرش های مهرماه دانشگاه در دورشته مدیریت امور تشریفات و هتلداری در مقطع کاردانی جذب دانشجو کرده است.