میانگین پذیرش دانشجو در استان مرکزی از میانگین کشوری بیشتر است

۰۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۸ کد : ۴۶۴۲۹ اخبار روابط عمومی
مهدی رئوفی در نشست خبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه حامع علمی کاربردی کشور در استان مرکزی گفت: پذیرش دانشجو در کشور ۱۵ درصد بوده درحالی که در استان مرکزی تین رقم ۱۷.۵ درصد بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، مهدی رئوفی در نشستی که با اصحاب رسانه در استان مرکزی برگزار شد، با اشاره به مصوبه خاتمه فعالیت مراکز دولتی در حوزه دانشگاه علمی و کاربردی اظهار داشت: با وجود اینکه مسئولیتی در قبال کارمندان این مراکز متوجه دانشگاه نمی باشد اما برحسب وظیفه انسانی جلساتی را با دستگاهها مرتبط تشکیل داده ایم و برای جذب کارکنان این مراکز در این دستگاهها در حال تلاش هستیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: درخصوص تعیین تکلیف دانشجویانی که از مراکز دولتی باقیمانده اند هیچ مشکلی وجود ندارد و با ساماندهی ایشان در مراکز معین به راحتی می توانند تحصیلات خود را تمام کنند.
وی گفت: خوشبختانه در استان شاهد پیگیری فعالیت مراکز جدیدی از جمله مجتمع سیاحتی تفریحی امیرکبیر و فرودگاه اراک هستیم و امیدواریم رشته هایی که در مراکز دولتی به صورت مهارتی ارائه می شدند را در این مراکز دنبال کنیم.
رئوفی در ادامه درباره جذب دانشجو در پذیرش مهرماه دانشگاه افزود: با توجه به تعطیلی تعداد زیادی از مراکز علمی کاربردی در استان مرکزی از آنجایی که رشته ها به صورت کاملا مهارتی و تخصصی ارائه می شود همچنان از جذب دانشجوی خوبی برخوردار بوده ایم، میانگین کشوری پذیرش دانشجو 15 درصد بوده درحالی که در استان مرکزی این رقم 17.5 درصد است.
وی در بخشی دیگر از صحبت های خود گفت: مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی از ظرفیت بالایی برخوردارند و می توانند در سطح بین المللی فعالیت کنند. به عنوان مثال مرکز هپکو می‌تواند به صورت بین‌المللی فعالیت داشته و برای بنادر نیرو تربیت کند همچنین مرکز ماشین‌سازی که می تواند نیروی متخصص برای جوشکاری زیرآب تربیت نماید.
رئوفی در ادامه به بیان مقایسه ای آموزش های مهارتی و نظری پرداخت و افزود: توانمندی این را داریم که متناسب با نیاز استان به سرعت رشته های جدید تعریف کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در پایان از برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشگاه در استان مرکزی خبر داد و گفت: استان مرکزی به سبب ظرفیتی که در حوزه مهارتی دارد برای برگزاری این المپیاد انتخاب شده است، این المپیاد در مرحله مقدماتی قرار دارد و امیدواریم با توانمندی ای که در استان وجود دارد بتوانیم پایه و اساس خوبی برای برگزاری المپیاد در سالهای آتی فراهم نماییم. این المپیاد در سال جاری در استان مرکزی رشته‌های گرافیک، فناوری اطلاعات و ماشین‌افزار برگزار می شود و پیش‌بینی می‌شود که 20 درصد از دانشجویان علمی کاربردی سراسر کشور درگیر آن باشند.