کلاس درس اخلاق در دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد/حماسه حسینی، راه و رسم درست زندگی کردن است

۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۶۱۶۴ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی، حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد رهبری در این دانشگاه در جلسه اخلاق که به مناسبت فرارسیدن ایام محرم در نمازخانه دانشگاه برگزار می شود با اشاره به زندگی ائمه اطهار گفت: الگو قراردادن زندگی ائمه می تواند راه نجات بشر از گمراهی و تباهی باشد.

وی به حماسه روز عاشورا اشاره نمود و افزود: دفاع همه جانبه یاران امام از ایشان در روز عاشورا، مسیر راه زندگی برای انسان هاست.

امام جماعت دانشگاه ادامه داد: نهایت راه یاران امام حسین علیه السلام سعادت و خوشبختی است و هر کس راه ولایت را در پیش گیرد نهایت به سعادت خواهد رسید.

وی دفاع همه جانبه از ولایت و رهبری را وظیفه ای دانست که اگر به درستی انجام شود سعادت دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت.

لازم به ذکر است در دهه اول ماه محرم مراسم قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی در نمازخانه دانشگاه برگزار می شود.