برگزاری کارگاه طراحی بوم کسب و کار در دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی/آموزشهای مهارتی علمی کاربردی فرصت های بسیاری در ایجاد اشتغال برای دانشجویان ایجاد می نماید

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۴۶۱۱۹ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، کارگاه آموزشی طراحی بوم کسب و کار ویژه منتخبین رویدادهای کارآفرینی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که توسط میلاد میثمی یکی از مدرسین علمی کاربردی و از کارآفرینان استان برگزار شد، چگونگی طراحی بوم کسب و کار یا همان Business Plan به دانشجویان آموزش داده شد.

میثمی در این کارگاه علاوه بر تشریح بخش های مختلف یک بوم، با اشاره به موقعیت دانشجویان علمی کاربردی گفت: آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی فرصت مناسبی برای دانشجویان در جهت ایجاد کسب و کار مهیا نموده است و دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه به راحتی می توانند با کمی چاشنی خلاقیت برای خود و دیگران کارآفرینی نمایند.

لازم به ذکر است این کارگاه ویژه منتخبین رویداد استارت آپ حوزه امنیت و استارت اپ اسلامی‌قرآنی طلوع‌ برکت برگزار شد.

این رویدادها طی یک سال اخیر توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی با همکاری مراکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک و فرماندهی انتظامی استان مرکزی برگزار شده است.