جشنواره غذای دانشجویی در ساوه برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۷۱۶ اخبار
تعداد بازدید:۲۰۰
به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه جشنواره غذای دانشجویی در ساوه برگزار شد.
جشنواره غذای دانشجویی در ساوه برگزار شد

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه، نخستین جشنواره غذای دانشجویی با مشارکت این مرکز و دانشکده علوم پزشکی ساوه و با حضور مسئولین شورای شهر ساوه برگزار شد.

در این مراسم که در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه برگزار گردید، رضا معماریان گفت: این جشنواره در راستای سیاست راهبردی تغذیه سالم در بین آحاد مختلف مردم و با مشارکت 35 نفر از دانشجویان جهاد دانشگاهی و علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه بیان کرد: در این جشنواره غذاهای بومی و سنتی شامل انواع آش‌ها، دلمه‌ها، غذاهای لقمه‌ای، نوشیدنی، دسرهای سنتی، خورشت‌ها، سبزیجات و ترشیجات، ماهی و ... که دارای ارزش غذایی بالاتری هستند به نمایش گذاشته شد.

وی آشنایی بیشتر با طعم و شیوه تهیه غذاهای سنتی و سالم و آشنایی با گروه‌های غذایی پنجگانه را از اهداف برگزاری این جشنواره دانست و اظهار کرد: در این جشنواره تلاش شده تا اهمیت استفاده از روش‌های آب‌پز و زیان‌های استفاده مکرر از غذاهای سرخ کردنی و نمک زیاد برای شرکت کنندگان تبیین شود.

معماریان بیان کرد: غذاهای شرکت داده شده در این جشنواره توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه و داورانی از رستوران‌های سطح شهر ارزیابی شدند و برترین ها با حضور منتخبین مردم ساوه در شورای پنجم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.

وی بیان کرد: طعم خوب و لذیذ بودن غذا، استفاده از ارزش‌های غذایی در قالب گروه‌های متنوع نظیر غلات، گوشت و حبوبات، لبنیات، مغزها، سبزی و میوه‌ها، تزئین جذاب و روش‌های پخت سالم از شاخص‌های انتخاب برترین‌ها است.

وی بیان کرد: در نظر داریم پس از پایان ماه مبارک رمضان این جشنواره را در سطح وسیع  و در شهرستان با مشارکت ادارات مختلف برگزار کنیم.


نظر شما :