جشنواره غذای دانشجویی در ساوه برگزار شد
به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه، نخستین جشنواره غذای دانشجویی با مشارکت این مرکز و دانشکده علوم پزشکی ساوه و با حضور مسئولین شورای شهر ساوه برگزار شد.
در این مراسم که در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه برگزار گردید، رضا معماریان گفت: این جشنواره در راستای سیاست راهبردی تغذیه سالم در بین آحاد مختلف مردم و با مشارکت 35 نفر از دانشجویان جهاد دانشگاهی و علوم پزشکی ساوه برگزار شد.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه بیان کرد: در این جشنواره غذاهای بومی و سنتی شامل انواع آشها، دلمهها، غذاهای لقمهای، نوشیدنی، دسرهای سنتی، خورشتها، سبزیجات و ترشیجات، ماهی و ... که دارای ارزش غذایی بالاتری هستند به نمایش گذاشته شد.
وی آشنایی بیشتر با طعم و شیوه تهیه غذاهای سنتی و سالم و آشنایی با گروههای غذایی پنجگانه را از اهداف برگزاری این جشنواره دانست و اظهار کرد: در این جشنواره تلاش شده تا اهمیت استفاده از روشهای آبپز و زیانهای استفاده مکرر از غذاهای سرخ کردنی و نمک زیاد برای شرکت کنندگان تبیین شود.
معماریان بیان کرد: غذاهای شرکت داده شده در این جشنواره توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه و داورانی از رستورانهای سطح شهر ارزیابی شدند و برترین ها با حضور منتخبین مردم ساوه در شورای پنجم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.
وی بیان کرد: طعم خوب و لذیذ بودن غذا، استفاده از ارزشهای غذایی در قالب گروههای متنوع نظیر غلات، گوشت و حبوبات، لبنیات، مغزها، سبزی و میوهها، تزئین جذاب و روشهای پخت سالم از شاخصهای انتخاب برترینها است.
وی بیان کرد: در نظر داریم پس از پایان ماه مبارک رمضان این جشنواره را در سطح وسیع و در شهرستان با مشارکت ادارات مختلف برگزار کنیم.




نظر شما :