برگزاری جشنواره غذای سالم دانشجویی به مناسبت 16 آذر

۱۸ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۲۳۸ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۷۸
اولین جشنواره غذای سالم دانشجویی به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار گردید.
برگزاری جشنواره غذای سالم دانشجویی به مناسبت 16 آذر

اولین جشنواره غذای سالم دانشجویی به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، روز سه شنبه 18 آذرماه به ماسبت فرارسیدن روز دانشجو جشنواره غذای سالم با حضور بیش از 23 تیم دانشجویی از مراكز آموزش علمی كاربردی شهرستان اراک و حضور بیش از 120 دانشجو به میزبانی مركز آموزش علمی كاربردی هپكو برگزار گردید.

در این جشنواره که در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی و به مناسبت روز دانشجو در محل مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو برگزار شد بعد از رقابت تیم های مختلف از مراکز آموزش علمی کاربردی استان، غذاها توسط خانم طیبی داور آشپزی از سازمان فنی و حرفه ای مورد ارزیابی قرار گرفت و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.

خانم ها زاهده رضایی، زهرا رفیعی و مرضیه سادات میرابراهیمی هر سه نفر از مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو و مریم لعلی از مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضاییه به ترتیب نفرات اول تا چهارم این جشنواره شدند.

در پایان نیز به قید قرعه به 5 نفر از حاضرین و تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود هدایایی اهداء شد.

 


نظر شما :