Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > ثبت نام دوره های کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تمدید شد

ثبت نام دوره های کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپيوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396 تا 11 شهریورماه تمدید شد.

آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ 5 شهریورماه براي ثبت‌نام و انتخاب كدرشته محل هاي تحصيلي در دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام ننموده‌اند، می توانند تا پايان روز شنبه مورخ 11 شهریورماه نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی  www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به نشانی http://mk.uast.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام درپذيرش دوره مذكور اقدام نمايند.

ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب كد رشته محل هاي تحصيلي اقدام نموده اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و يا ويرايش كدرشته محل هاي انتخابي خود اقدام نمايند

٠٨:٣١ - دوشنبه ٦ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٨٥٣    /    تعداد نمایش : ١٦٢