Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > آغاز ثبت نام بدون آزمون دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی

چاپ        ارسال به دوست

ثبت نام دوره‌های بدون آزمون مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی از 29 مردادماه آغاز شده و تاروز یکشنبه 5 شهریورماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، متقاضیان ثبت نام در این دوره ها می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش با آدرس www.sanjesh.org نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام و پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش مهر ماه 96 در این دوره ها ،ثبت‌نام نمایند.

پذیرش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل كل ، نوع مدرک (مرتبط یا غیر مرتبط)، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن  و  براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی كاربردی صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است دانشجویان سال آخر دوره کاردانی که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور‌ماه سال جاری موفق به اخذ مدرک کاردانی خواهند شد، مجاز به شرکت در پذیرش مهرماه سال 96 خواهند بود.

این دسته از داوطلبان قبل از ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور باید کاربرگ شماره 103 که در انتهای دفترچه راهنمای پذیرش است را تکمیل کنند.

داوطلبان پس از پایان ثبت‌نام الكترونیكی (اینترنتی) از تمامی صفحات، پرینت تهیه و نزد خود نگهداری کنند.

همچنین به داوطلبان توصیه می گردد به منظور افزایش احتمال قبولی، در هنگام انتخاب کد رشته های مورد علاقه، بیشتر از  یک یا دو کدرشته محل را انتخاب نمایند.

٠٨:١٠ - سه شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٧٩٣    /    تعداد نمایش : ١١٥