اعلام تقویم آموزشی تغییر رشته و انتقال توام با تغییر رشته نیم‌سال اول تحصیلی ۹۸-۹۷

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۶ کد : ۳۹۲۰۳ اخبار روابط عمومی
تقویم آموزشی تغییر رشته و انتقال توام با تغییر رشته نیم‌سال اول تحصیلی ۹۸-۹۷ اعلام شد.

تقویم آموزشی تغییر رشته و انتقال توام با تغییر رشته برای نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-97 دانشگاه مطابق بخشنامه 97/13137 /م مورخ 1397/4/11 به تمامی واحدهای استانی و مراکز آموزشی تحت نظارت ابلاغ گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این بخشنامه معاون آموزشی دانشگاه بر حسن اجرای تقویم آموزشی دوره تابستانی و اجرای صحیح تقویم به عنوان یکی از مولفه‌های مهم و اساسی در سنجش و ارزیابی عملکرد واحدهای استانی و مراکز آموزشی تاکید کرده است.

تقویم آموزشی تغییر رشته و انتقال توام با تغییر رشته نیم‌سال اول تحصیلی 98-97 به شرح ذیل می‌باشد.

مرجع

بازه زمانی تعیین شده