برگزاری همایش استانی صیانت از حقوق شهروندی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۰۱:۵۲ کد : ۳۹۱۸۲ اخبار روابط عمومی
همایش استانی صیانت از حقوق شهروندی با حضور رؤسا و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، صبح امروز چهارشنبه 13 تیرماه همایش استانی صیانت از حقوق شهروندی در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی استان برگزار شد.

در این همایش که با حضور رؤسا و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ضمن بیان شرایط وجوب امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: همه باید در راستای احیای این فریضه گام برداریم و تذکر لسانی و شفاهی گام اول این اقدام مهم است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت بخشیدن به دروس گروه معارف اسلامی در دانشگاه گفت: باید با ارائه درست و صحیح دروس معارف باورهای دینی را تقویت کنیم و بهره گیری از مدرسین توانمند در این گروه جهت رشد علم و دین در کنار هم امری ضروری است.

فراهانی در بخشی دیگر از صحبتهای خود با اشاره به فتاوای مراجع تقلید درخصوص تقلب کردن گفت: یکی از جلوه های صیانت از حقوق شهروندی مقابله با تقلب کردن است و با رواج تقلب اعتماد عمومی از بین می رود و باید به درستی فرهنگ مهارت آموزی را در جامعه رواج داد.

این جلسه با صحبت درباره عفاف و حجاب و دستورات اسلام در این خصوص پایان پذیرفت.