انتصاب دکتر مهدی رئوفی به عنوان رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۰ کد : ۳۹۱۴۸ اخبار روابط عمومی
طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی دکتر مهدی رئوفی به عنوان رییس واحد استانی دانشگاه در استان مرکزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور طی حکمی مهدی رئوفی را به عنوان رئیس دانشگاه در استان مرکزی منصوب کرد.

لازم به ذکر است رئوفی پیش از این به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی عهده دار این مسئولیت بوده است.

در این حکم با اشاره به حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر صرفه جویی در هزینه ها آمده است:

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی، در ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه موفق و موید باشید.