توزیع بروشورهای پیشگیری از اعتیاد توسط همیاران سلامت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

۰۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۲:۰۰ کد : ۳۹۰۹۵ اخبار روابط عمومی
دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی اراک در قالب تیم های همیاران سلامت اقدام به توزیع بروشورهای پیشگیری از اعتیاد نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، همزمان با هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی اراک در حرکتی داوطلبانه در قالب تیم های همیاران سلامت اقدام به توزیع بروشورهای پیشگیری از اعتیاد نمودند.

در این برنامه که به منظور آشنایی کارکنان دستگاههای اجرایی با آسیبهای اجتماعی در شهر اراک صورت پذیرفت دانشجویان رشته پیشگیری از اعتیاد بروشورهایی که در زمینه آشنایی با آسیبهای اجتماعی با همکاری اساتید این رشته آماده نموده بودند را در بین کارکنان ادارات مختلف از جمله استانداری مرکزی و فرمانداری اراک توزیع نمودند.