حبیب اله صابری نسب: بهترین توشه برای آخرت تقواست.

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۴ کد : ۳۸۹۶۱ اخبار روابط عمومی
نوزدهمین جلسه بازگویی احکام و اخلاق در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با حضور حبیب اله صابری نسب مدرس گروه معارف اسلامی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، نوزدهمین جلسه بازگویی احکام و اخلاق همزمان با ماه مبارک رمضان ظهر دیروز سه شنبه بیست و دوم خردادماه با حضور حبیب اله صابری نسب در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

این استاد قرآنی با بازگویی حکمت 130 نهج البلاغه، همچنین اشاره به خطبه 21 و آیه 197 سوره مبارکه بقره ضمن بیان ویژگیهای مومنان گفت: بر اساس احادیث و روایات مختلف بهترین توشه برای سفر آخرت تقوا و پرهیزکاری است و کسانی که سبک بال باشند خیلی سریعتر و راحت تر به مقصد خواهند رسید.

صابری نسب در ادامه ماه مبارک رمضان را فصتی مناسب برای پرهیزکاری و کسب روزی حلال دانست و گفت: در اصول کافی اینچنین آمده است که بعضی از افرادی که اعمال بسیار زیادی دارند زمانی که وارد قیامت می شوند اعمال آنها ناچیز شده و برخی که به ظاهر اعمال کمی دارند در آخرت دارای توشه بسیاری هستند و این تاثیر کارهای حرام در کم کردن آثار خوب در قیامت است. امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می تواند انسانها را از نابود کردن اعمال خود در آخرت رهایی بخشد.

در این جلسه حجت الاسلام فراهانی نیز برخی مسایل فقهی و احکام را برای حاضرین بازگو نمود.