برگزاری هجدهمین جلسه اخلاق همزمان با ماه مبارک رمضان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۰ کد : ۳۸۹۶۰ اخبار روابط عمومی
هجدهمین جلسه بازگویی احکام و اخلاق در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، همزمان با بیست و ششمین روز از ماه مبارک رمضان به منظور آشنایی بیشتر کارکنان با احکام و مسایل فقهی و اخلاقی، هجدهمین جلسه بازگویی احکام و اخلاق در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بعد از بیان برخی احکام و پاسخگویی به سوالات نمازگزاران، درخصوص شرایط وجوب امر به معروف و نهی از منکر در روایات اسلامی و شرایط مراقبه از نفس صحبت نمود.

وی گفت: همانطور که در روایات از امام کاظم علیه السلام نقل شده است: هرکس که دورروزش مثل هم باشد مغمون است و اگر در شرایط مختلف کمتر از روز گذشته باشد ملعون بشمار می رود. پس همه باید بکوشیم تا با کسب معارف مختلف هر روز بهتر از روز قبل باشیم.

وی در ادامه امر به معروف و نهی از منکر را یکی از فرایض الهی داست که باعث نظارت اجتماعی بیشتر در جامعه می گردد.

فراهانی گفت: هر شخصی در مرتبه لسانی وظیفه دارد در جامعه پیرامونش مباحث این فریضه الهی را یادآوری نماید و خود و دیگران را از کارهای ناپسند نهی و به فعالیتهای مفید و موثر راهنمایی نماید.