به منظور تکریم خانواده شهدا در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی انجام شد

دیدار با خانواده شهید غلامحسین خرمی یکی از شهدای امدادگر دفاع مقدس استان مرکزی

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۰:۳۴ کد : ۳۷۹۹۲ اخبار روابط عمومی
به منظور تکریم خانواده شهدا در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با خانواده شهید غلامحسین خرمی یکی از شهدای امدادگر دفاع مقدس دیدار به عمل آمد.
دیدار با خانواده شهید غلامحسین خرمی یکی از شهدای امدادگر دفاع مقدس استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد رهبری این دانشگاه روز سه شنبه 24 بهمن ماه در دیدار با خانواده شهید خرمی که به مناسبت گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور مسئولین نظارت و ارزیابی، روابط عمومی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، سرپرست، مسئول فرهنگی و روابط عمومی و تعدادی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر استان صورت پذیرفت گفت : دیدار با خانواده معزز شهدا درراستای تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و ایثارگری های شهدا و تجدید میثاقی دوباره با روح بلند آنان است.

فراهانی تجلیل و قدردانی از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا را وظیفه مسئولین و مردم دانست و ادامه داد: بدون شک اگر پایداری این شهدا نبود امنیت کنونی در جامعه اسلامی ایران وجود نداشت.

در ادامه سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر استان مرکزی نیز پایبندی و ادامه راه شهیدان را لازمه پیروزی و سربلندی جامعه عنوان کرد.

همتی در ادامه از تشکیل پایگاه بسیج این مرکز در آینده خبر داد و گفت بر اساس تصمیم شورای مرکزی این پایگاه که متشکل از دانشجویان مرکز می باشد مقرر گردیده تا نام پایگاه این مرکز با نام شهید غلامحسین خرمی مزین گردد.

شهید غلامحسین خرمی متولد 1334 در شهر اراک می باشد که به عنوان امدادگر در دوران دفاع مقدس از طریق جمعیت هلال احمر استان مرکزی به مناطق عملیاتی اعزام می گردد. این شهید بزرگوار بعد از بازدید از مناطق بانه و حلبچه دچار عوارض شیمیایی شده و در اردیبهشت سال 67 به درجه رفیع شهادت نایل می گردد.