به مناسبت ایام الله دهه فجر

چهارمین دوره مسابقات ورزشهای همگانی در رشته شطرنج با قهرمانی مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی استان پایان پذیرفت.

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۲ کد : ۳۷۹۸۶ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، به مناسبت ایام الله دهه فجر چهارمین دوره مسابقات ورزش های همگانی در رشته شطرنج روز دوشنبه 23 بهمن ماه به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی حدید در اراک برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که با ثبت نام بیش از 50 نفر از دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی شهرستان اراک در محل خانه شطرنج استان مرکزی و با نظارت نادر پیلوایه دبیر خانه شطرنج استان برگزار شد در پایان بازی ها آقای حمید بروجردی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی استان، آقای حمید مرادی و خانم زهرا دارابی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک قای به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.