درخشش کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات تنیس روی میز جام فجر

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۸ کد خبر : ۳۷۹۶۹ اخبار روابط عمومی
کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات تنیس روی میز جام فجر مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، مسابقات تنیس روی میز جام فجر جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور جمعی از کارکنان این مرکز در دو بخش خواهران و برادران، برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور بیش از 30 عضو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد، در بخش آقایان، حسن مرادی، محسن بیات و مهدی یادگاری از کارکنان این مرکز به ترتیب مقام های اول، دوم و سوم را کسب کردند.

همچنین در بخش بانوان نیز زهرا سادات حسینی، منیرالسادات میرجمالی و عصمت السادات آل یاسین مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.