کسب رتبه برترکشوری دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۵ کد خبر : ۳۷۹۶۶ اخبار روابط عمومی
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از کسب رتبه برتر کشوری دفتر کارآفرینی این مرکز در سال جاری خبر داد.
کسب رتبه برترکشوری دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، مهندس مسعود شهرجردی با اعلام این خبر، افزود: دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک توانست در بین مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور، رتبه برتر کشوری را از سوی دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب نماید.

وی ارتقاء توانایی های علمی، فناوری و مهارتی دانشجویان، ترویج و اشاعه روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان، استعدادیابی کارآفرینی در میان دانشجویان و دانش آموختگان و ... را از اهداف دفتر کارآفرینی بیان کرد.

شهرجردی درادامه افزود: دفتر کارآفرینی مرکزآموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در راستای انجام رسالت خود، اقدامات موثری به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی برای دانشجویان در طی سال جاری تدوین و اجرایی نموده است.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه مراسم تقدیر از مراکز برتر کشوری، چهارشنبه 25بهمن ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: مراکز آموزش علمی کاربردی جهادکشاورزی از استان البرز، کوشا از استان تهران و شرکت های مخابراتی (ITMC) از استان فارس نیز به همراه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک رتبه های برتر دفاتر کارآفرینی در کشور را کسب کرده اند.