آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۷۹۱۵ اخبار

ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز آغاز شد و مهلت ثبت نام تا تاریخ 29 اسفندماه 96 می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و زمینه‌سازی انس و الفت دانشگاهیان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آموزه‌های الهی در سطوح دانشجویان، مدرسان و کارکنان برگزار می‌شود.

این جشنواره در شش بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، کتابخوانی، فناوری، ادبی و هنری و در 34 رشته برگزار می‌شود.

رشته‌های بخش شفاهی عبارتند از: قرائت به روش های تحقیق و ترتیل، حفظ دو، پنج و ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ کل، دعا و مناجات خوانی، اذان و تواشیح

بخش کتبی شامل رشته های آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه ، آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی ایرانی می باشد.

بخش پژوهشی شامل مقاله قرآن و عترت، تلخیص کتاب، ایده قرآنی، کارآفرینی قرآنی بخش فناوری رشته های تولید نرم افزار، تولید اپلیکیشن و ربوت قرآنی، کانال­های مجازی قرآنی، بخش ادبی رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی

بخش هنری شامل رشته های خوشنویسی، نقاشی، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق ومنبت و طراحی پوستر می باشد.

این جشنواره در سطح مدرسان و کارکنان نیز در پنج بخش شفاهی رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ پنج و 15 جزء و حفظ کل قرآن کریم، بخش کتبی در رشته های آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم ، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با  سیره معصومین(ع)، بخش پژوهشی در رشته های مقاله قرآن و عترت، ترجمه و تالیف کتاب، بخش هنری رشته خوشنویسی و بخش ادبی، رشته شعر برگزار می شود.

مرحله استانی جشنواره در فروردین و اردیبهشت ماه 1397 و مرحله کشوری جشنواره، در تابستان سال 1397 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

ثبت‌نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا تاریخ 29 اسفند۱۳۹6 از طریق پایگاه ایتنرنتی دانشگاه به نشانی quran.uast.ac.ir   انجام می پذیرد.