اعلام زمان ثبت درخواست میهمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۷۹۱۳ اخبار

زمان ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تاریخ 96/11/20 لغایت 96/12/04 از طریق سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کابردی بیان کرد: با توجه به آیین نامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، متقاضیان می توانند نسبت به ثبت درخواست صرفاٌ میهمانی در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) از تاریخ 96/11/20  لغایت 96/12/04 اقدام کنند.

دکتر بهزاد بهرامی نسب خاطر نشان کرد: با توجه به شروع کلاس­ها، لازم است کلیه دانشجویان متقاضی در زمان مقرر نسبت به ثبت درخواست و انتخاب واحد اقدام کنند.