هفتمین جلسه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار گردید.

۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۷ کد : ۳۷۷۸۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، هفتمین جلسه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی 9 بهمن ماه جهت بررسی شرایط و وضعیت سرپرستان مراکز آموزش علمی – کاربردی با حضور اعضاء و مدعوین برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بررسی وضعیت 2 مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع دستی استان و شهرداری ساوه و مصاحبه با سرپرستان این مراکز، سوابق علمی و اجرایی ایشان جهت تبدیل وضعیت به سازمان مرکزی اعلام گردید.