به منظور آموزش مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۳ کد : ۳۷۷۳۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار اخبار روابط عمومی
به منظور آموزش مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی کارگاه آموزشی هدایت شغلی با موضوع تشریح طرح کارورزی ویژه دانش آموختگان دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، کارگاه آموزشی هدایت شغلی  با هدف آشنایی مسئولان دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد.

این کارگاه ویژه مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان، روز چهارشنبه 4 بهمن ماه با حضور مهندس عمید رئیس اداره اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با موضوع تشریح طرح کارورزی ویژه دانش آموختگان دانشگاهی، با هدف افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت وتجربه درمحیط کار و برای ورود به بازار کار، ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان، ارتقاء اخلاق و صلاحیت حرفه ای دانش آموختگان و فراهم ساختن زمینه انتقال دانش آموختگان به بنگاه اقتصادی در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.