در راستای معرفی نظام آموزش عالی مهارتی دانشگاه

نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش وپرورش استان مرکزی برگزار شد.

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۰ کد : ۳۷۷۳۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار اخبار روابط عمومی
در راستای معرفی نظام آموزش عالی مهارتی دانشگاه نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش وپرورش استان مرکزی برگزار شد.
نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش وپرورش استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، سه شنبه سوم بهمن ماه در جلسه ای که با حضور مسئولین نظارت و ارزیابی و روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و معاون آموزش متوسطه و مسئول فنی و حرفه ای آموزش و پرورش استان مرکزی و تعدادی از همکاران مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد مقرر گردید در راستای معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی به دانش آموزان و هنرجویان، همایشی با حضور مدیران و مشاورین هنرستان ها و رؤسا و مسئولین مراکز آموزش علمی کاربردی در هفته های پایانی بهمن ماه در اراک برگزار گردد. همچنین مقدمات انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین ریاست دانشگاه و مدیرکل آموزش و پرورش فراهم گردد.